On-line Ügyfélszolgálat, elektronikus számla igénylése, friss információk egy helyen.

Regisztráció tájékoztató

On-line ügyfélszolgálatunk legtöbb menüpontjának használatához előzetes regisztrációra van szükség.

A regisztrációhoz szükséges 8 számjegyű ügyfélazonosító a vízdíjszámla jobb felső részében található „Felhasználó partnerkód” első nyolc számjegye. Kérjük mind a 8 számjegyet feltüntetni a regisztráció során!

Önnek nem kell mást tennie, mint kitölteni az alábbi adatokat, majd megvárni e-mail üzenetünket, melyben megtalálja a belépéshez szükséges jelszavát.

On-line felületünkön kérjük, hogy az Ön által megadott felhasználói azonosítóval - mely megegyezik az Ön által megadott e-mail címmel-, és a válasz üzenetünkben található jelszóval szíveskedjen belépni.

Amennyiben a regisztráció elküldése után nem kapja meg a bejelentkezéshez szükséges e-mail üzenetünket kérjük, hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06-88-411-141-es telefonszámon, ahol munkatársaink készséggel segítenek a bejelentkezéssel kapcsolatos kérdésekben.

Amennyiben az adatok ellenőrzése során eltérést talál a rendszer a regisztrációs, illetve az adatbázisunkban meglévő adatok között, arról e-mailben értesítjük. Ebben az esetben az Önhöz legközelebb lévő ügyfélszolgálati irodánkon tudja elvégezni a regisztrációt, munkatársunk segítségével.

[ vissza a főoldalra ]