On-line Ügyfélszolgálat, elektronikus számla igénylése, friss információk egy helyen.

Magánszemély regisztráció

A regisztrációhoz szükséges 8 számjegyű ügyfél azonosítót a vízdíjszámlán a "Felhasználó azonosító száma" mezőben található. Kérjük, mind a 8 számjegyet tüntesse fel a regisztráció során!


Az itt megadott e-mail címre fogja küldeni a program Önnek a jelszót, és minden értesítést a jövőben. Kérjük, olyan e-mail fiók címet adjon meg itt, amelyhez biztosan van hozzáférése! Az Ön által megadott e-mail címmel, és a válaszüzenetünkben található jelszóval tud belépni a rendszerbe. Kérjük, a jelszót bejelentkezés után lehetőleg változtassa meg a Profil menüpont alatt.


Az anyja neve, születési hely és születési dátum mezőkbe azokat az adatokat kell beírni, melyeket Ön a szerződéskötéskor megadott.


Amennyiben a regisztráció során Ön által megadott adatok nem egyeznek a nyilvántartásunkban található adatokkal, a program hibaüzenetet küld Önnek. A hibaüzenet azonban nem tartalmazza a hiba pontos leírását az esetleges visszaélések elkerülése érdekében. Ezért – amennyiben a regisztráció során bármilyen probléma merül fel – kérjük, hogy hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 88-411-141-es telefonszámon, ahol munkatársaink készséggel segítenek a regisztrációval, illetve a bejelentkezéssel kapcsolatos kérdésekben.


A vízdíjszámlán a "Felhasználó azonosító száma" mezőben található kód.

"A születési dátumot kérjük a naptárikon segítségével válassza ki, vagy az alábbi formátumot használja: XXXX.XX.XX"
Biztonsági kód: Biztonsági kód frissítése